תחושת כאב ושריפה חזקים מאוד מבטן תחתונה עד הנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

09/11/2011 | 02:07 | מאת: אסתר

התחלתי להרגיש כאבים באזור זה שבין בטן תחתונה עד הנרתיק מלפני חודש בערך והכאב רק הלך והחמיר עד שבימים האחרונים אני לא מצליחה לישון אפילו. בימים האחרונים הכאב התחלף בתחושת שריפה כל כך חזקה שאי אפשר לתאר וזה לא עוזב אותי לשנייה. 1. מה זה יכול להיות ? 2. היכן אוכל לבצע כמה בקידות במקום אחד שהאבחנה תעשה במהירות ? איני יכולה לבצע בדיקות גניקולוגיות כלשהם אלא אם הם חסויות ואנונימיות ! בבקשה תערו לי .. אני חייבת לדעת היכן ניתן לבצע בדיקות חסויות בהקדם האפשרי !

יש להתיעץ עם רופא המשפחה .פתרון אידיאלי בירור מקיף בחדר מיון כולל כמובן בדיקה גיניקולוגית . קיים היום גם מרכז האישה שנוצן איבחון וטיפול גיניקולוגי דרך קופות חולים !

מנהלי פורום רפואה דחופה