נשימת גז בישול מכיריים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

05/11/2011 | 14:34 | מאת: מודאגת

בעת הכנת הבישול תוך שימוש בכיריים גז,אחד המבערים נכבה ופלט גז אשר נשמתי אותו במשך כשעה, עד ששמתי לב וכיביתי תנור הגז. חשתי סחרחורת וקוצר נשימה עד שיצאתי לאוויר הצח, דבר שעזר לי והקל עלי,אף על פי שעדיין אינני חשה בטוב למרות שחלפו מעל ל-20 שעות. שאלתי היא:האם עלי לבצע בדיקות כלשהן והאם זה עלול לגרום לי נזק פנימי כלשהו בלתי מורגש ובלתי נראה לעין כרגע ? בתודה מראש - המודאגת

לכאורה בחלוף הזמן המצב משתפר .הפחד בדרך כלל לא מגז הבישול עצמו אלא מחד תחמוצת הפחמן! במקרים קשים מגיעים לחדרי מיון ומבצעים בדיקות מכוונות .

מנהלי פורום רפואה דחופה