מה זה היחלשות המערכת החיסונית

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

23/08/2018 | 21:59 | מאת: מאיר

ערב טוב מה הכוונה בהיחלשות המערכת החיסונית? האם בבדיקות דם שגרתיות (ספירת דם ומדדי דלקת וכדו') יש רמזים לכך שמערכת החיסון נחלשה, או שזה יכול לקרות גם ללא כל ביטוי בתמונת הדם? (בדיקות הדם אצלי תקינות). ושאלה ספציפית. אחת הסיבות להתפרצות הנגיף שגורם לשלבקת חוגרת, זה מערכת חיסון חלשה. מה זה אומר לגבי בחור בן 43 שמקבל פתאום שלבקת חוגרת? שמשהו במערכת החיסון שלו לא תקין? תודה על המענה

זו המחשבה שהייתה קיימת שנים עברו ! המחלה הייתה קשורה במחלות מערכתיות שמחלישות את המערכת החיסונית . היום כמחצית מהנפגעים בריאים ויחסית צעירים ..................

מנהלי פורום רפואה דחופה