האם מדובר בשלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

17/08/2018 | 18:29 | מאת: אורח

שלום כבר שבוע וחצי שאני סובל מכאב באזור שכמה שמאל, ותחושת שריפה ורגישות בעור באזור בית שחי שמאל, כולל אזור השכמה וחלק מחזה שמאל. לאחר מספר ימים מתחילת הכאב הייתי אצל רופא עור שלא מצב בעיה בעור, ולאחר מכן אצל רופא משפחה שלא ראה דבר, שלח לבדיקות דם שיצאו תקינות, ובהתאם לכך נתן הפניה לנוירולוג. בערך מאתמול אני חש גרד בנקודה מסויימת באזור השכמה שמאלית, כעת אני רואה שיש שם כמה נקודות אדומות (לא צמודות), ובמקום אחד משהו שאולי שלפוחית. האם הסיפור מתאים לשלבקת חוגרת? יכול להיות שלבקת חוגרת וספירת דם ומדדי דלקת תקינים לגמרי? במידה וכן, מה הדחיפות בטיפול? (כעת ערב שבת ועד יום ראשון אין קופת חולים) והאם יש משהו שאני צריך להישמר ממנו? מטבעי אני נוטה להזעת יתר תודה

הכאבים במצב של שלבקת חוגרת יכולים להקדים בימים את הופעת השלפוחיות המקומיות באיזור הכאב . במידה והתמונה מתאימה לחתלה יש להתחיל טיפול במיידי . יש לפנות לרופא המשפחה בכדי לקבל את הטיפול המתאים .

מנהלי פורום רפואה דחופה