עקיצה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

27/10/2011 | 16:30 | מאת: אלמוג

עקץ אותי משהו בעין- מתחת לגבה. הרופא לא ידע לאבחן באיזו עקיצה מדובר, אבל ר אמר שהוא מזהה את זה כעקיצת שישן. קראתי קצת באינטרנט על השישןומצאתי עכביש קטנטן שמאד דומה לתמונה. המקום אדום, נפוח מאד והתחילו יוצאים ראשים מוגלתיים. רשמו לי אנטיביוטיקה מסוג CEPHALEXIN וTELFAST אבל באינטרנט ראיתי שנותנים על זה גם סטרואידים. זה מאד כואב והמראה מבחיל. האם עלי לגשת למיון?

אם אכן מדובר בעקיצת עכביש מסוג שישן חום ,יש צורך בכיסוי אנטביוטי רחב כפי שאתה מקבל .אם אין הטבה או קיימת החמרה תוך כדי טיפול יש מקום למתן טיפול אנטביוטי תוך ורידי .

מנהלי פורום רפואה דחופה