בליעת חוט תפר משי דנטלי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

14/07/2018 | 01:40 | מאת: אפי

שלום רב, לפני מספר ימים עברתי שתלים בלסת עליונה ובוצע תפרים עם חוט משי דנטלי. בימים אחרונים אחד התפרים התחיל להציק לי, הקצה שלו התחכך על הלשון. היום לאחר אכילה פתאום אני לא הרגשתי אותו יותר וגם לא הרגשתי שנבלע (כנראה נבלע עם האוכל). מאז אני מרגיש בגרון בכל בליעה תחושה לא נעימה של משהו תקוע, ניסיתי לאכול מוצקים ולגרגר אבל זה עדיין קיים. מה מצעים לעשות?

בדרך כלל זה עובר עם האוכל ולא משאיר סימנים . אם בכל זאת את מרגישה אי נוחות בגרון לדבריך , יש להיבדק ע"י רופא המשפחה \א.א.גרון ולשמע את חוות דעתו ..........

מנהלי פורום רפואה דחופה