מכה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

23/09/2011 | 15:22 | מאת: אסתר

שלום בתי בצ שנה ו9 חודשים , היום בבוקר בשעה 11:00 נפלה (רצה ונפלה ) לאחר כשעה הביאו לה אוכל והקיאה לא הייתה לה עוד הקאות מאז שתתה בקבוק מטרנה ולא הקיאה היא קיבלה מכה בראש מאוד חזקה וכל החלק של המצח עד ליד העין נפוח וכחול הגננת ציינה כי לאחר הנפילה ההתנהגות שלה הייתה תקינה האם להפנות אותה לבית החולים מה הם הסימפטומים שיעידו כי עליי להפנותן לבית החולים ? תודה

בקר טוב שנה טובה מתחת לגיל שנתיים עם חבלת ראש ,הקאת אחת וסימני שטף דם מקומי קיימת אינדיקציה להיבדק במלר"ד להערכה כללית . אם עבר זמן מאז החבלה ניתן להיבדק ולהתיעץ עם רופא הילדים !

מנהלי פורום רפואה דחופה