תופעה מוזרה ומציקה ביותר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

19/09/2011 | 01:44 | מאת: מיטל

אני ערה כבר יותר מ 30 שעות בגלל דבר מוזר ומרגיז, אני מריחה/טועמת מין ריח הדומה לעשן, ואני מרגישה שהוא כאילו מגיע מתחת ללסת בצד השמאלי. הפה שלי גם יבש בצורה לא נורמלית.. אני לא יודעת אם זה גרון או קיבה או מה(קראתי שזה יכול להיות גם נורולוגי אבל אני בספק). אבל זה מציק מאוד ואני פוחדת שאם אלך לבית חולים יצחקו עליי. אין לי שום בעיות בריאות אחרות, ואני לא לוקחת שום כדורים.(אני בת23) יש לך מושג מה זה יכול להיות?

בקר טוב שנה טובה יש להיבדק ע"י רופא מטפל ולקבל פרטים יותר מורחבים וביצוע בדיקה מקיפה !

מנהלי פורום רפואה דחופה