מכה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

15/09/2011 | 15:44 | מאת: עינת

שלום, ביתי בת שנה ו4 חודשים. היא נפלה לי היום מגובה של כיסא מחשב וקיבלה מכה במצח. הופיעה לה גולה בצבע כחול,שמתי לב במשך שעה שהיא לא מקיאה או מאבדת הכרה זה לא קרה אז שלחתי אותה לגן. בגן היא סירבה לאכול כל היום וישנה צהריים יותר ממה שהיא ישנה בדרך כלל- חשוב לציין שהיא לא ישנה כל הלילה כי צומחות לה שיניים ושהיא נמצאת בגן חדש היא לא הייתה לפני כן במסגרת כזו היא הייתה עם מטפלת. השאלה שלי היא האם אני צריכה לקחת אותה לרופאה?

יש לקחת אותה לרופא בכדי להעריך את מצבה . מתחת לגיל שנתיים עם סימני חבלת ראש מחמירים באיבחון \טיפול !

מנהלי פורום רפואה דחופה