הדבקות או תפרים של חתכים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

08/09/2011 | 19:46 | מאת: יואב(אח מוסמך)

בעבר שאלתי שאלה בעניין... ובכל זאת האם יש קונטראינדיקציה להדבקת חתך? באילו איזורים בגוף לא מומלץ לבצע הדבקות חתכים? שמעתי למשל שלא מומלץ לבצע הדבקות חתכים בפנים בשל הצטלקות פחות טובה בהשוואה לתפרים.עד כמה הדבר נכון? סליחה שאני שואל הרבה בנושא הזה,אבל אני נתקל בחוסר אחידות מוחלטת ובדיעות שונות ומנוגדות לגבי הדבקות חתכים ותפירות חתכים.

שלום רב! בעיניין התפירות והדבקות עדיף להיוועץ ברופא פלסטיקאי. באופן כללי אזור הפנים אינו התווית נגד לביצוע הדבקה.הדבר הקובע הוא טיב הפצע. בתודה.

מנהלי פורום רפואה דחופה