שאיפת גז במקום העבודה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

06/09/2011 | 19:11 | מאת: hope

שלום רב, אני עובדת מול מכונה הפועלת על גז, היא די חדשה והיא פולטת ריח של גז מדי פעם במהלך היום. חוש הריח שלי אינו במיטבו כבר כמה שנים ולעיתים אינני מריחה אך אחרים כן. האם זה מבוכן? האם עלי לדרוש לא לעבוד מול מכונה זו? האם זו יכולה להיות הסיבה לתופעות של כאב ראש ותחושת עייפות חריגה? לאילו תחושות נוספות הדבר יכול לגרום?

שלום רב! דליפת גז בהחלט יכולה ליגרם לבעיות רפואיות. יש ליפנות למשרד לאיכות הסביבה כדי לבצע בדיקות הדרושות ובמידה ואכן קיימת דליפת הגז יש לתקנה במהרה. בתודה.

מנהלי פורום רפואה דחופה