בלעתי בורג

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

21/08/2011 | 20:19 | מאת: רונית

לפני כחודש בלעתי בטעות בורג שהיה בתוך פירה. הבורג באורך 1.5 ס"מ, פניתי לרופא והוא אמר שהבורג יצא בדרך הטבע. לפני כעשרה ימים ביצעתי בדיקת סיטי מסיבה אחרת, ושם ראו עדיין את הבורג שנמצא בצאקום. פניתי לרופא המשפחה והוא אמר לי לעשות צילום רנטגן נוסף. היום עשרה ימים לאחר בדיקת הסיטי הבורג עדיין נמצא במעיים.. מה לעשות?? להתעלם או לטפל בכך...

יש לגשת לגסטרואינטירולוג לצורך שליפתו בקולונוסקופי,לאחר ביצוע צילום עדכני לבטן בעמידה .

מנהלי פורום רפואה דחופה