חשש לבליעת עטיפת ניילון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

01/11/2017 | 22:21 | מאת: ג'ני

ערב טוב ד"ר שתיתי כוס נס קפה יחד עם ביסקוויטים לא בטוחה שבלעתי חלק מהעטיפת ניילון של האריזת ביסקוויטים האם זה מסוכן? אני עלולה להיחנק? הצלחתי לשתות את הכוס נס בשלמותה מהלחץ של אם בלעתי פשוט הוצאתי את החתיכת ביסקוויט שרציתי לאכול

אם את מרגישה טוב ללא תלונות של קוצר נשימה , שיעול ......... זה סימן טוב . בדרך כלל חתיכה קטנה נבלעת יחד עם האוכל והשתייה ולא משאירה תסמינים מיוחדים . בכל מקרה ממליצים למי שחושד וחושב שקיים גוף זר בגרון \ בלע גוף זר שמציק לו לפנות להערכה ובדיקה בהתאם .

מנהלי פורום רפואה דחופה