חתך בין האף לשפה העליונה (בשקע)

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/09/2017 | 00:00 | מאת: אילנה

בתי בת השנתיים עברה הדבקה עקב נפילה וחתך רציני. האם היה עדיך לתפור ? או שבאמת באיזור זה לא תופרים ? ( אמרו לנו בבית חולים שבאיזור זה עושים הדבקה). כמו כן הבת שלי מנוזלת והנזלת נןגעת בפצע וקשה לנקות לה כיוון שכואב לה והיא מפחדת.. מה ניתן לעשות? אנחנו מפחדים להרטיב את האיזור ייתר על המידה. זה עלול להיפתח שוב בגלל הנזלת? תודה מראש ושנה טובהה

חשובה התוצאה ולא הפעולה הראשונה באם מדביקים או תופרים ! ההחלטה באם להדביק או לתפור תלויה במיקום הפצע .

מנהלי פורום רפואה דחופה