כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

31/07/2011 | 22:03 | מאת: אדיבה

שלום ד"ר . אני סובלת מכאבי שרירים בשתי הרגלים ואינני יודעת מה לעשות , הכאב הוא כמו שריפה של השרירים , אני מרגישה שהשרירים קשים ותחושה כאילו הם כבדים . עשיתי בדיקות דם כלליות והכול בסדר . האם אני מפספסת משהו בבדיקות , היית ממליץ לבצע בדיקות מיוחדות בגלל כאבי השרירים . תודה אריבה

כאבי שרירים יכולים להיות כתוצאה ממאמץ פיזי כמו ריצה ,אמון,מכון כושר ........... יחד עם זה קיימות גם מחלות שעלולות לתת שריפה ברגליים כמו סכרת . את עברת כל הבדיקות והיו תקינות . אם את עדיין לא שקטה ניתן לבקר אצל נוירולוג בכדי לקבל אבחנה ואם קיים צורך בבירור נוסף.

מנהלי פורום רפואה דחופה