גז בישול פתוח כ-4שעות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/06/2017 | 00:36 | מאת: קרן

שלום רב, בעלי ואני יצאנו והשארנו את הילדים ישנים עם הבייביסיטר שישנה בקומה העליונה. כנראה נשכח הגז הקטן פתוח לפני שיצאנו לפני כ4 שעות. כשנכנסים הביתה הקומה התחתונה הסריחה מגז, פתחנו מיד את כל החלונות ועלינו לקומה השניה לבדוק את הילדים. לא היה ריח חזק אבל היתה נוכחות של הגז. הערתי את הילדים והם מגיבים (חזרו לישון במהירות אחכ כצפוי) כל החלונות בבית פתוחים לרווחה, הכל מתאוורר כבר חצי שעה ועדיין יש ריח של גז במסדרונות ובחדר שינה שלנו, ההורים. שאלתי היא- האם להעיר את הילדים ולקחת אותם ואת הבייביסיטר (הישנה) למיון? האם בטוח להשאר בבית וללכת לישון?

חשוב לאוורר את המקום ולהתרחק מהמקום עצמו לאחר פתיחת החלונות . הנוכחות באותו מקום מגבירה את החשיפה לגז . על כל שינוי במצב הכרה או תלונה על כאבי ראש , יש להיבדק במיון כמקובל .

מנהלי פורום רפואה דחופה