כאבים באזור הצלעות למטה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/07/2011 | 22:36 | מאת: מיכל

שלום רב! אני בת 25 רווקה.בריאה ללא שום תופעות מיוחדות.לאחרונה אני מרגישה כאבים באזור הצלעות למטה היכן שהבטן מתחברת לצלעות. לפעמים קשה לי לנשום וזה מאוד מציק!!!גם בלילה אותם תחושות מציקות ורק כשאני ישנה על הצד ומניחה את היד על המקום הכואב. יש שיפור. אציין שערכתי בדיקות דם והכל תקין מלבד הברזל שמאוד נמוך וויטמין d.אשמח לדעת את מקור הבעיה. תודה.

יתכן שמדובר בכאב שרירי שעלול להופיע אחרי מאמץ פיזי או מתיחה מקומית או חבלה . יש מקום להיבדק שוב ולשקול ביצוע צילום מכוון חזה \ צלעות להשלמת הבירור .

מנהלי פורום רפואה דחופה