נגיעה בצואת חתולים בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

04/07/2011 | 18:26 | מאת: בחורה

שלום ד"ר, אני בהריון שבוע 8. בטעות נגעתי בצואת חתולים ולפני הנגיעה, לא הייתי מחוסנת?( IGG שלילי). האם עלי לנקוט בפעולה רפואית מסוימת? האם חלילה עלולה להיות סכנה לעוברים במצב דומה? תודה רבה!

אפילו אם נגעת בצואת חתולים ולאחר מכן נהגת בהייגנה טובה (שטיפת ידיים עם מים וסבון)או חומר לחיטוי מקומי ,הסבירות שיתפתח משהו מאד נמוכה . מעקב בלבד ........

05/07/2011 | 10:23 | מאת: בחורה

בס"ד תודה רבה, ד"ר. שאלה נוספת- תוך כמה זמן לבצע מעקב (בדיקת דם ל IGG?) והם אם חלילה מגלים הדבקות כבר מאוחר מדי?אין מניעה?

מנהלי פורום רפואה דחופה