מה לעשות ?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

27/06/2011 | 18:07 | מאת: ארי

שלום , אתמול קניתי מהמרקחת כדורים לשינה ללא מרשם בשם SLEEP AID .... לקחתי בלילה שני כדורים אבל כמעט ולא ישנתי ולכן שוב לקחתי עוד 2 כדורים ... ושוב 2 כדורים ... הבעיה היא כשלקחתי את הכדורים סבלתי מכאבי בטן עליונה , הקאות מרריות וחום 39 מעלות ... כשרראיתי את הדף של התרופה היה כתוב על הקופסא EXP 6/10 ... שזה אומר שהתרופה הזו בר תוקף כשנה ... מה עליי לעשות ?

יש לפנות לרופא המטפל לצורך בדיקה והחלטה טיפולית . ייתכן שאין קשר בין הכדור לתסמינים !

מנהלי פורום רפואה דחופה