דימום בהפרשות ונוזל לא ידוע בבטן ובאגן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

19/05/2011 | 11:56 | מאת: אני

שלום, השבוע הייתי מאושפזת בבית החולים עקב כאבי תופת בבטן עשו לי רנטגן ולאחר מכן שלחו אותי לגניקולוגית ששם היא אמרה שיש לי נוזל בכמות גדולה באגן ושלחה אותי לעשות סיטי . התוצאות הראו שיש לי נוזל באזור האגן ובבטן התחיתונה אך הם לא הבינו ממה הם הביאו כמה רופאים והתווכחו בינהם והתוצאות הן או שיש לי קדחת ים התיכון או IBM דלקת במעיים. יש לציין שהייתי לפני שבוע במחזור ופתאום עכשיו כבר יומיים אני מפרישה דימום אני לא יודעת מה זה אם זה מחזור (במחזור רגיל יש לי זרימה מאד גדולה כאן לא ) או דימום רגיל. ממה זה נוצר? מלחיץ אותי מאד כל זה כי אני יודעת שלפני חודש ילד בא עם אותו המקרה שלי רק עם דימום בקקי והוא מת לפני כמה ימים כי לא מצאו לו תדימום בבטן. אני בת 20 אם זה משנה

לדעתי יש לגשת לרופא המטפל ובמקביל לגיניקולוג בגלל דימום לדני . את סיכום הבירור לא היה? מה האבחנה? האם את נמצאת במעקב?

20/05/2011 | 18:20 | מאת: אני

כשהייתי מאושפת השבוע נבדקתי אצל דניקולוגית אך עדיין לא היה לי דימום. יש סיכום בירור ואני כרגע מופנת לרמ 2 כי אני חיילת, רק בעוד כשבועיים יהיה לי קולונוסקופיה וגסטרוקופיה. האבחנה היא או IBM או FMF.

מנהלי פורום רפואה דחופה