עקיצת קרצייה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

03/05/2011 | 18:16 | מאת: לירון

לפני 4 ימים עקצה אותי קרצייה לא הרגשתי כלום אני לא יודעת כמה זמן היא הייתי על הגב שלי וכשניסו להוציא לי אותה היה קשה להוציא כיאילו היא "נדבקה" לעור שלי בסוף הוצאנו אותה ויום למחרת התחיל לגרד לי שמתי תג'ל פניסטיל להרגעה היום שמתי משחת עור סינטומיצין האם הטיפול טוב ויש ממה לדאוג?(עכשיו זה נירא כמו עקיצת יתוש קטנה) עיגול אדום כבר לא מגרד.. תודה מראש לירון

במקרה של עקיצת קרציה ,יש מקום לחיטוי מקומיטוב ושימוש במשחה להפחתת הגרד המקומי כמו פניסטיל ואחר. יש לעקוב בכל זאת אחרי התפתחות סימנים מערכתיים כמו חום ,פריחה ואחר . יש להתיעץ עם רופא משפחה על כל שינוי שיחול .

מנהלי פורום רפואה דחופה