לטייל בשלום

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/04/2011 | 11:30 | מאת: סיגל

בחודשיים האחרונים אני מאוד סובלת מאלרגיה לפריחה ולא תכננו לסוע עם המשפחה לטייל אבל הילדים מאוד רוצים, אני יודעת שאם אהיה באזור עם עצים ופרחים לא אוכל להנות מהטיול, בעלי אמר שהוא שמע שאפשר לקחת דברים טבעיים כצו צמח שנקרא סקוטלריה ויש אותו בסולגאר ראיתי ואמורה להיות לו השפעה אנטי דלקתית השאלה איך צריך לקחת את זה- באותו יום או לתקופה ?

שלום רב!תרופות הנייל מקובל ליטול במשך כל התקופה של אלרגיה ואף להתחיל זמן קצר ליפני כן.ישנם תכשירים אנטיאלרגיים קונבנציונליים אשר משפיעים במיידית,לצורך כך יש ליפנות לרופא המטפל.

מנהלי פורום רפואה דחופה