בבקשה תעזרו לי להבין מה הבעיה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

09/04/2011 | 05:33 | מאת: בר

היי אמא שלי פתאום התחילה להרגיש לא טוב, פתאום היה לה חשק עז ללכת לשירותים למצב 2, התחילה לכאוב לה נורא הבטן, וחום גופה ממש עלה, עד כדי כך שהיא מתחילה להזיע פתאום ללא סיבה. היה לה סחרחורות, חום מטורף בכל הגוף שגרם להזעה, וחיוורון על הפנים בצבע צהוב. בבקשה תגידו לי מה זה יכול להיות. הרופא משפחה לא ככ עוזר, ואנחנו לא יודעות לאיזה רופא לפנות. תודה.

בקר טוב יש לבצע בדיקות דם ושתן וכן בדיקת מעקב . אם המצב כה חמור לרופא מטםפל יש מנדט לשלחה למלר"ד .

מנהלי פורום רפואה דחופה