אנטיביוטיקה תקועה בגרון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

08/04/2011 | 23:52 | מאת: חן

שלום, אני לוקחת אנטיביוטיקה לאחר התקררות שהתווספה לה דלקת באוזניים. היום לקחתי את הכדור שלי ומאז אני מרגישה שזה תקוע לי בגרון ולא יורד ולא מצליח לצאת גם, אני שותה הרבה, חם וקר, ניסיתי לאכול כדי להוריד את זה למטה... כלום, עדיין יש הרגשה של משהו תקוע.. האם זה מסוכן? איך אפשר להוריד את זה למטה? עדיף שאני לא אקח את הטיפול של הלילה נכון? (אני לוקחת 3 כדורים ביום). תודה

יתכן שזה אמיתי שהכדור נתקע בגרון או קיימת תחושה שהוא נתקע . בכל מקרה לא להלחץ .אם הנשימה סדירה סביר להניח שהתחושה תעבור .באם את לא שקטה רופא א.א.גרון יכול לתת לך מענה .

מנהלי פורום רפואה דחופה