התנפחויות מוזרות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

05/04/2011 | 10:58 | מאת: עומרי

היום בבוקר קמתי עם נפיחות בצקתית באיזור שבין העפעף העליון ובין הגבה. עכשו 4 שעות אחרי גם העףעף העליון התנפח, זה לא כואב ואין גירוד או משהו דומה. חשוב לציין שלפני חצי שנה בערך התנפח לי השפה והלכנו למיון ונתנו לי סטראידים והנפיחות ירדה אחרי מספר שעות, מאז הלכתי לשני מומחים לאלרגיה בהמלצת הרופאה במיון שהאחד לא מצא אלרגיה ואמר לי לקחת כדור אלרג?יקס בכל פעם שקורה משהו. לאחר שהכדור לא עזר בכמה התנפחויות שהיו לי בשפה ובעפעפיים ובחלקים שונים בגוף. הלכתי למומחה השני שהמליץ לי לקחת כדור אריוס כל יום במשך חודש ואז לבוא אליו לביקורת. התחלתי לקחת לפני 20 ימים בערך ומאז היו לי נפחויות קטנות שכמעט לא רואים בעפעף התחתון, עד להיום שהנפיחות גדולה ובצקתית. אני כבר לא יודע מה לעשות תודה מראש

נראה בכל זאת שהרקע אלרגי .טיפול בכדורים מסוג נוגדי היסטמין כמו אריוס עוזר .בהתקפים קשים חייבים לשלב טיפול זה עם סטירואידים . הייתי פונה שוב לרוקא אלרגיה לצורך חוות דעת נוספת .

מנהלי פורום רפואה דחופה