אני לא יודעת אם הפורום מתאים לשאלה שלי אך אני חייב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

01/04/2011 | 00:49 | מאת: חיה ל.

אז ככה יש לי קנדידה אני יודעת שלא הרבה מודעים לזה אבל זה לא הזמן לפרט מה זה אני מניחה שהמקצועי/ת בפורום יודעת ואם לא זה לא בעיה לברר בגוגל בכל אופן העניין הוא כזה יש לי מספר סימפטומים שמאוד מדאיגים אותי האמת שהסימפטומים האלו מופיעים גם כחלק מהסימפטומים של הקנדידה אבל אני לא בטוחה לגמרי שזה נובע מהקנדידה היות וגם אני הרבה זמן מטפלת בקנדידה גם תזונה וגם טיפול תרופתי ואם זה היה הקנדידה אני משערת שזה היה נעלם ייתכן שפשוט יש לי משהו אחר מה שמלחיץ אותי הוא שקראתי על סרטן השחלות והסימפטומים שלו ואני ממש מפחדת כי זה בדיוק הסימפטומים שיש לי רציתי לדעת האם בבדיקת דם אני יודעת שבשביל לגלות את זה יש בדיקהמיוחדת אבל חשוב לי לדעת אם אני צריכה לעשות בדיקת דם בהמלצת רופאה טבעית היא ביקשה שאני אבדוק: כימיה כללית,המוגלובין, פריטין, B12,תפקודי כבד, טסט GTT (להיפוגליקמיה)רציתי לדעת האם דרך בדיקת דם ובמיוחד כשאני בודקת את הדברים האלו שזה קצת יותר מהבדיקה הרגילה ניתן לגלות אם ח"ו לא עלינו יש סרטן ומהסוג הזה - סרטן השחלות אני נורא בלחץ אבל אני מפחדת ללכת ולעשות בדיקה במיוחד לזה מה עושים כי אני נורא לחוצה מאז שראיתי שהסימפטומים של המחלה הם כמו שקיימים אצלי

יש לבצע בדיקות דם כלליות ומרקרים לגידולים . יש לפנות לרופא נשים להערכה כללית וביצוע u.s נרתיקי . במקביל להתיעץ עם רופא המשפחה בכל העניינים .

מנהלי פורום רפואה דחופה