עזרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

19/03/2011 | 14:22 | מאת: מאיה

לפני כמה ימים החלו להתנפח לי הבלוטות בגרון והיית הלי הרגשה מוזרה, הרופא שלח אותי למשטח שעשיתי יום למחרת וגם לבדיקות דם (כי בדיוק חזרתי מכמה חודשים בדרום אמריקה). יום אחרי הבדיקות חזרתי לרופא עם מוגלה בשקדים וכאבים חזקים עם חום נמוך-37.5 המשטח חזר שלילי אבל הוא אמר שבספירת דם ראו שיש לי דלקת והוא נתן לי אוגמנטין 875 מ"ג. התחלתי לקחת את האנטיביוטיקה לפני יומיים בערב ואתמול עלה לי החום ל39.1 וכואב לי כאבי תופת, אני לא יכולה לשתות אפילו מים. החום יורד ועולה בעזרת אדוויל והיום בבוקר הוא היה על 38 עדיין יש לי מוגלה בגרון וכבר לקחתי 4 כדורים של אוגמנטין. מה עלי לעשות?

יש להמשיך טיפול אנטביוטי ושתייה מרובה ובמקביל לחזור לביקורת רופא מטפל . באם את לא בולעת ולא מסוגלת לשתות ,יש מקום לפנות לחדר מיון בכדי לקבל נוזלים ולשקול אולי אישפוז !

מנהלי פורום רפואה דחופה