שאלה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/03/2011 | 02:08 | מאת: בילי

שבוע טוב, בת 43, לא התחסנתי נגד שפעת והייתי רוצה לבקר בת משפחה מובגרת המאושפזת בבית חולים (בשל דוחק במחלקות - היא במיון. בעייתה אינה מדבקת - היא מאושפזת בגין זיהום. כעת היא על אנטביוטיקה ומגיבה יפה ואמורה להשתחרר תוך כמה ימים). החשש שלי הוא מיתר המאושפזים החולים כיוון שלא התחסנתי. האם זה בעיה/מהתגרות בגורל ועדיף להימנע מכך? תודה

בקר טוב אם את לא סובלת ממחלות כרוניות ניתן לבקר .כעיקרון בכותלי בית חולים קיימים גם חיידקים!אם לא ניתן לדחות את הביקור ,ולא סובלת ממחלות כרוניות ,ניתן לבקר .

מנהלי פורום רפואה דחופה