נפיחות שפתיים דחוף! דחוף!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

09/03/2011 | 21:13 | מאת: למד

שלום . אני בת 19 ולאחרונה אני סובלת מהתנפחות בשפתיים כל פעם שפה אחרת פעם השפה התחתונה ופעם העליונה (חשוב לציין שברגע שזה קורה לי אין לי שום תסמין של אלריגה לא קושי נשימה ,אין שום סימן בגוף ולא לשון נפוחה.) בפעם הראשונה שזה קרה לי פינו אותי לבית חולים מאיר ושמה קבלתי טיפול בזריקה בישבן, ועירוי נוזלים .כך גם בפעם בשניה בפעם השניה הכניסו לי צינור דרך האף לבדוק שאין לי בצדקת. בתקופת הקיץ סבלתי מאותה בעיה "שנעלמה" וחזרה עכשיו. חשוב לציין שאני לא אכלתי דבר חדש וגם לא איפור חדש או כל משהו שאני יכולה להצביע עליו. רציתי לדעת אם המצב הזה נובע ממצב של לחץ נפשי? ואם לא מה אני יכולה לעשות כדי למנוע את הדבר? אשמח אם לקבל תשובה מהירה תודה.

הייתי טתמול בכנס רפואה דחופה והייתה הרצאה מעניינת על הנושא . מצב של נפיחות זה נקרא אנגיואדמה.מתבטא כאמור בנפחית בעור \תת עור \ רירית \ תתרירית .יש להיבדק על ידי רופא אלרגיה שאחראי עא כל הנושא הזה!קיים אבחון וטיפול!

מנהלי פורום רפואה דחופה