התנפחות בשפתיים מלווה בגירוד לפני - בפנים באף ..

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

07/02/2011 | 09:28 | מאת: לילי

לפני חצי בערך באופן פתאומי - התנפחו לי השפתיים למשך יממה והניפות נעלמה למחרת - ללא שום טיפול - מאז השפתיים מתנפחות באופן קבוע אחת לשבוע בערך - הנפיחות מלווה בגירוד - בפנים בגוף -- זה ממש נורא - הייתי אצל רופא המתמחה באלרגיה טוען כי אין מה לעשות נתן כדורים נגד אלרגיה וזה ממש לא עוזר - הורדתי מסוג התזונה כל מיני מאכלים שחשבתי שהם התופעה לאלרגיה אבל הנפיחות באה וחוזרת על עצמה כל הזמן אני פשוט נואשרת לא יודעת מה לעשות אני חייבת הצעה דחופה - אם יש לזה טיפול .. אודה לתשובה בהקדם ... תודה

יש להמשיך לקבל את הכדורים נגד האלרגיה - אנטי היסטמין .במקביל מעקב רופא אלרגיה .

מנהלי פורום רפואה דחופה