ברכיים מדרגות ושאר ירקות

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

05/05/2007 | 01:44 | מאת: גלי

שלום. אני בחורה בת 20 סובלת מכאבי ברכיים בעלייה במדרגות, עמידה ממושכת,כאבי קרסול וגב. גורמים שמצביעים על בעיות במפרקים...? קרוב לוודאי שנשחקו לי הסחוסים?

05/05/2007 | 06:50 | מאת: ד"ר איתי פניכל

שלום גלי קשה לי להאמין שבחורה צעירה כמוך סובלת משחיקה של סחוס. הכאב שאת מתארת נובע ברוב המקרים מחוסר איזון של הפיקה . הסיבות לכך בד"כ הן כפות רגליים שטוחות, אנומליות שקשורות בציר הרגל או חולשה יחסית של שרירים מסויימים סביב הברך . מדרסים, חיזוקים של שרירים ותרגילים ספציפיים אחרים יכולים לפתור את הבעיה. בהצלחה דר איתי פניכל מומחה בכירורגיה אורטופדית מרכז רפואי רבין, קמפוס בלינסון

08/05/2007 | 22:12 | מאת: הלואי קסם

אולי גם עקמת בגב יכולה ליגרום לזה לא? בכל מיקרה אני חושבת שזה גם עינין של יציבה נכונה וביכלל כדאי לך ללכת לאורטופד תמיד טוב ליבדוק אצל רופא אני למשל גם סובלת מיכאבים בבירכיים ובקרסול והאורטופד אמר לי שאני צריכה פיזיותרפיה אז שיהיה לך בהצלחה ורפואה שלמה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים