היי ד"ר ואם הייתה תזוזה לעצם החזה רואים את זה?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

10/11/2016 | 00:25 | מאת: שי

היי ד"ר אליעזר בהמשך להודעות הקודמות שלי בנושא הכאב מאזור עצם החזה הסטרנום והבדיקות הפעמיים mri שעברתי ראיתי אתה רשמת לי שיש סיכוי שהייתה שם תזוזה של המפרק שלא אמור לזוז. מה שמאוד מאוד מסקרן אותי אם היה איזה תזוזה/יש תזוזה .האם צריכים לראות את זה בmri? למה שים לב שוב ל2 הבדיקות mri שרשמתי בהודעה הראשונה שלי ושם לא רשמו משהו כזה. אז מה אני אמור לעשות אם זה שהבנת אותי שאני סובל מאוד. וזה מעל שנה. לכירוגיה חזה ולב בבית חולים אין פתרון . למרפאת כאב אין פתרון . בגלל זה שאלתי האם יש פה נזק בלתי הפיך ומהחלקת אחת של 30 קמ"ש איבדתי את החיים אם הכאבים האלה שלא פוסקים מעל שנה . מה עוד אז אני יכול כבר לעשות?

12/11/2016 | 19:02 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

אם היתה תזוזה והעצמות לא חזרו למקום - אז רואים את זה בהדמיות. אם היתה תזוזה וחזרה למקום הקודם - לא יראו תזוזה בMRI. לצערי אין לי אפשרות לפתור בעיה זו תוך התכתבות בפורום לשאלות. תנסה למצוא פעולות שמקילות על הכאבים ולהתרכז בחצי הכוס המלאה. לא יתכן שנהרסו לך כל החיים, נכון?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים