פענוח us

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

20/08/2016 | 23:37 | מאת: רחל

לפני שנה עברתי ניתוח לתיקון גיד סופרספינטוס. ובוצע עיגון של הגיד. עקב כאבים שלא עברו ביצעתי us והתוצאות היו קרע חלקי בגיד סופרספינטוס באורך 0.8 עם אובדן חלקי של הגיד ובאיזור אחיזה הודגמו הסתיידות בגודל 0.6. בנוסף.בגיד בצפס הודגם סיבים המשכיים מעובה עד 0.7 והיפוהקוגני ותת דיסלוקציה של הגיד אין עדות לקרע ואין נוזל רציתי לדעת מה זה אומר אם אני שנה לאחר ניתוח

22/08/2016 | 20:31 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום רחל. נראה כי לפחות חלק מן הגיד לא התחבר (לא יודע מה היה המצב טרם לכן) לגבי גיד הביספ - גם הוא יכול לגדום לכאבים בכתף. יש להיבדק ולברר מהיכן הכאבים ולהתאים את הטיפול לרמת התפקוד הצפויה, גיל וכו'.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים