היי בהמשך לפענוח MRI חזה.. מה הטיפול

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

18/07/2016 | 12:07 | מאת: שי

מה זה אומר אתה אומר זה מתאים לחבלה בעצם? מצאו גם בצקת מסביב לסטרנום כמו שהם רשמו. בקיצור רציתי לשאול אותך מה הטיפול המתאים אז לחבלה כזאת ששנה מלאה סובל מכאבים נוראים כבר לא יכול יותר .. יש לי תור למרפאת כאב סוף השבוע הזה. לפני זה לא הספיק לראות רופא חזה. התור לכאב הבא יהיה רק 2017 הכל מלא. לכן אני צריך תשובה די מהר. האם ללכת לתור למרפאת כאב סוף השבוע לטיפול זריקות פולשני תחת שיקוף ? האם זה יכול לפתור את הכאבים ואת כל מה שמצאו בmri ואת החבלה בעצם? תודה לך .

18/07/2016 | 14:46 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שי\שלומי על פניו איני רואה כיצד ההזרקה יכולה לעזור. כמובל שלא בדקתי אותך או ראיתי בעצמי את הממצאים ולכן איני יכול להתחייב

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים