זריקת דפו-מדרול לאחר ניתוח PNS

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

15/07/2016 | 00:47 | מאת: אסף

שלום רב! עברתי לאחרונה ממאוחדת לכללית (ממאי). כשהייתי במאוחדת עברתי ניתוח סינוס פילונידלי באזור עצם הזנב (לפני כשנה). לאחר 5 חודשים מהניתוח והצפי להחלמה מלאה, עדיין ליווה אותי כאב כל הזמן בישיבה שמאוד הקשה עליי לשבת. כאב בלתי נסבל. לאחר טיפול בארקוקסיה שנכשל ומיפוי עצמות שהדגים מוקד קטן של קליטת יתר מעצם הזנב שצויינה שכנראה מטראומה, האורתופד במאוחדת נתן לי זריקה דמו-מדרול. לאחר כשלושה שבועות הכאב עבר לי לגמרי. במאי לאחר שעברתי לכללית הכאב חזק ומקשה עליי לשבת, נבדקתי ע''י פרופסורית לכירורגיה שקבעה שהצלקת תקינה ואין עדות לסינוס שחזר ולכן חזרתי לאורתופד אבל הפעם בכללית. הוא טען שהוא לא יודע לעשות הזרקה לאזור הזה. ביקשתי שיחליפו לי את הרופא וגם הרופא השני לא הסכים לעשות לי זריקה לטענתו כי הוא לא עושה זריקה למי שעבר ניתוח כמו זה. לצערי נאלצתי לחזור למאוחדת בשל חוסר היכולת של האורתופדים לעזור לי בסבלי (יש לי פולינוירופתיה בנוסף ברגע ומטופל בקנאביס רפואי). האם יש לך שם של רופא מהקופה או שמקבל דרך המושלם ב120 ש''ח שכן יכול לעזור ולעשות זריקת דפומדרול לאזור? או שמא יש לי אפשרות לבקש להגיע לבלינסון ושם אקבל את הזריקה? מקווה שתוכל לעזור לי. תודה, אסף

15/07/2016 | 00:56 | מאת: אסף

אציין שהתכוונתי שאני עשיתי מעבר חזרה למאוחדת והוא תקף רק בספטמבר ובינתיים אני ללא עזרה ולכן שאלתי האם ניתן לעזור לפני שאגיע למאוחדת....

17/07/2016 | 22:50 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

לא ברור לי לאן קיבלת את הזריקה. ניתן לנסות טיפול בזריקת סטרואידים תוך שרירית או לפנות למרפאת כאב ולהזריק סטרואידים תחת הנחיית צילום רנטגן (שיקוף) לתוך המפרק עצמו.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים