שבר בהומרוס מיד שאפט

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

18/05/2016 | 01:50 | מאת: רפי

לפני 4 ימים עפתי ושברתי את הזרוע בין הכתף למרפק-הומרוס מיד שאפט.גובסתי ואמור עוד 4 ימים לשוב לביקורת במרפאת כתף בבית החולים.אני מוטרד מזה שלמרות שיש לי תחושה חיצונית במרפק ובזרוע שמתחת למרפק וגם באצבעות, המרפק והזרוע שמתחת למרפק אינם זזים כשאני מנסה להזיז אותם וגם חש שהם זזים אבל במציאות אינם זזים.אני בן 67. האם זו תופעה רגילה בשבר הומרוס מיד שאפט ואם לא אשמח לקבל הסבר ומה עלי לעשות

18/05/2016 | 23:51 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

אני לא בטוח שהבנתי לגמרי את שאלתך. במקרה של שבר בהומרוס יהיה לך קשה לכופף את המרפק כיוון שהשרירים מחוברים לחלקי השבר שאינם מקובעים עדיין. במידה ואין פגיעה נוירולוגית בעוד שבוע או שבועיים כשיחליפו את הגבס במתקן אחר תוכל בהדרגה להפעיל את המרפק

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים