שבר בזרוע -המלצות להמשך טיפול

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

16/05/2016 | 14:35 | מאת: פיני

לפני חודשיים שברתי את הזרוע בהומרוס מיד שאפט .מטופל אצל מומחה כתף .יש הפרעה תחושתית ומוטוריות בכף היד בפיזור העצב המדיאני .הרופא אמר שכנראה לחץ או מתיחה של העצב .נשלחתי לבדיקת הולכה עצבית .מטופל בפיזיוטרפיה .מה עוד ניתן לעשות ומה הסיכוי לעצב להתאושש כי מאוד מדאיג.תודה

17/05/2016 | 22:11 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

לרוב מדובר בפגיעה חולפת. אך יש לצפות לתהליך שיקופ איטי. בינתיים לשמור על טווחי התנועה ולהשתמש בסדים למנוחה במידה והותקנו. יש להמשיך הבירור ע"י EMG, ENT ולפעול לפי תשובות אלו.

26/05/2016 | 13:01 | מאת: פיני

עשיתי בדיקה של הולכה עצבית ונאמר שהעצב המדיאני לא מגיב.האם לחכות ולעקוב אחר העצב בבדיקות נוספות?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים