קרע בלברום אופן הטיפול

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

03/05/2016 | 14:08 | מאת: ג'ודואי

היי דוקטור ריציתי לדעת מה אופן הטיפול לתוצאות הMRI שלי מפרק ה- C/A מודגם תקין. הבורסה הסוב-אקרומיאלית הודגמה שמורה. הגידים המסובבים הודגמו תקינים. גיד הביצפס הודגם שמור. מודגם קרע בבסיס הלברום הקדמי תחתון, כאשר מתחת למיטת הקרע נמשכת ציסטה פראלברלית בקוטר 7.2 ס"מ במישור הצדדי פנימי ובגובה 7 מ"מ (חתך 11 סדרה 5 (ובקוטר 5.2 ס"מ בציר הסגיטלי (חתך 19 סדרה 6.( מודגם נוזל תוך פירקי בכמות פיזיולוגית. הודגמו אותות תקינים ממח העצם ללא עדות לשברים או בצקות. אין עדות לנזק היל-זקס. סיכום : קרע חלקי בבסיס הלברום הקדמי תחתון עם יצירת ציסטה פראלברלית כמתואר.

07/05/2016 | 22:00 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום. ראשית אנו מטפלים בבעיה ולא בממצאים בMRI. ציסטה בגודל 7 מ"מ היא גדולה והיא נגרמת כנראה ממנגנון של שסתום אל חזור דרך הקרע. יש לברר האם התלונות שלך קשורות לממצאים אלו ואם כן ניתן לבצע ניתוח לתיקון הקרע ועיגון מחדש של הלברום.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים