כאבים בבטן התחתונה כאב פנימי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/04/2016 | 16:36 | מאת: גלילי

בעבודה בשעת מנוחה על ספה ניזרקה עלי ידידה וישבה על הבטן התחתונה מאז כואב לי ותחושת בחילה...הייתי בחדר מיון ועשו צילום ולא גילו כלום..מאז עבר כחודש ועדיין כאבים...חשבתי לבקש יעוץ נוסף ולא יודע באיזה תחום מטפלים בכאלה כאבים בבטן התחתונה ..אנא מה דעתך בבקשה.

18/04/2016 | 10:17 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

לפי התיאור שלך לא נראה כי מדובר בבעייה אורתופדית. יש לפנות לרופא משפחה בשלב ראשון. בהמשך ניתן לפנות לכירורג או גינקולוג בהתאם להמלצות הרופא משפחה.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים