אני מה אני אמור לעשות?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

19/03/2016 | 23:45 | מאת: שלום

מה זאת אומרת אין כיצד לסייע? מה נותר לי אז לעשות? שמתי לב שאחרי שסיימתי תכדורים נוגדי הדלקת אטודולק 600 האלה אז עכשיו חלפו 3 ימים משהפסקתי לקחת ופתאום אני כן מרגיש שינוי קל ועושה תנועות שלא הייתי מסוגל לעשות אבל עדיין יש כאב אני בכוח מנסה להזיז תגוף שמאלה שמופיע הכאב אומר אולי השתחרר אבל לא . האם כדאי להמשיך בכדורים אלו? מה מרמז שכן הכדורים מעט עזרו אבל רק 3 ימים אחרי שסיימתי לקחת אותם מתחיל להרגיש מעט שינוי אבל בכלל לא סופי יש תכאבים עדיין. מה אומר עדיין סובל..

21/03/2016 | 13:15 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

לעיתים לעולם הרפואה אין יכולת להחזיר דברים לקדמותם או שהטיפול בבעיה הוא בעל פוטנציאל סיבוכים גדול מהתועלת בו. לכן במקרה זה הייתי מציע לך לנסות למצוא את התרופות שעוזרות לך מדי פעם כשיש כאבים, תרגילים שעוזרים לך לשחרר את הקנקים וכו'.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים