היי ניראה לי הגעתי למקום הנכון ביותר עבורי.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

18/03/2016 | 16:06 | מאת: שלום

אשמח לעזרה אנסה לעשות את זה בקצרה. ב31-08-2015 נפלתי החלקתי מאופניים בפנייה שמאלה במהירות של איזה 25 קמש אולי ... היה מהירות . טוב כתוצאה מההחלקת שמאלה שזה קרה זרקתי מהר את הידיים להגן מפני הנפילה אוטומטי איך שאומרים. מה שקרה לי זה שפשופים ברכיים מרפק ימין בטן תחתונה אבל כל זה מזמן עבר לי. אבל קרה דבר אחד שעד היום רק ממנו אני סובל ממנו וזה באותו רגע שזה קרה הרגשתי תחושה מוזרה בעצם הסטרנום התחתון בול באמצע הרגשתי שקרה משהו. טוב עשיתי צילום חזה באותו יום לא מצאו לי כלום . סבלתי וסבלתי מכאבים עד שחלפו להם חצי שנה מהנפילה ואמרתי אני חייב לראות מה הסיפור ניגשתי לכירוגיה הוא שלח אותי ל2 דברים רנגטן ספיציפי לעצם הסטרנום התחתון ולמיפוי עצמות . עשיתי תרנגטן חצי שנה אחרי אין להכיר שברים. עשיתי תמיפוי עצמות גם כן חצי שנה אחרי בדיקה בגדר הנורמה לא מצאו כלום. עכשיו הכאב לא עוזב אותי בעצה של רופאת משפחה ניסיתי כדורים נוגדי דלקת שאינם סטרואידים הניקראים אטודולק 600 מ"ג ל10 ימים כל יום לקחתי כדור אחד. עכשיו סיימתי תכדורים בידיוק השבוע ועדיין אין שיפור רציני בכלל אבל שמתי לב שכרגע אחרי הכדורים האלה אז ברגע שאני מותח תיד שמאל לפעמים! {שזה היה צד בנפילה} אז שמותח תיד שמאל אחורה יוצא לי מעין קליק חזק בול מאמצע החזה עצם הסטרנום וברגע שיוצא הקליק זה כואב כזה מאוד . אבל עדיין אחרי שיוצא הקליק עדיין יש תכאבים המרגיזים. וכרגע השאלות חזרתי לכירוגיה הוא אמר זהו פה גמרת אין כלום סע הביתה. חזרתי לרופאת משפחה אמרה זהו גם אין כלום הביתה. רציתי לדעת מימך כמה דברים מסקרנים . אם היה לי שם שבר - סדק האם במיפוי עצמות חצי שנה אחרי הנפילה הזאת אמורים לראות את הדבר הזה? נניח והיה ועבר האם המיפוי צריך לאבחן זאת חצי שנה אחרי?< וגם מה מרמז הקליק החזק שיוצא לי משם שמותח לפעמים תיד שמאל אחורה { לפני שלקחתי תכדורים אטודולק האלה זה לא היה}. ומה אני אמור לעשות אני ממשיך לסבול יום יום את הכדורים האלה הפסקתי לקחת כי הם רעל לקיבה אמרו לי. מה מרמז כל הדברים האלה ומה אני עוד יכול לעשות למה קופת חולים כללית כבר לא מקבלים אותי אומרים זהו. תודה

19/03/2016 | 22:16 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

הקליקים האלו יוצאים ככל הנראה ממפרק הנמצא בין חלקי עצם החזה (הסטרנום), מדובר בגזים המצטברים במפרק ומשתחררים. הם באמת נוטים להופיע אחרי חבלות. לצערי. אין לנו הרבה כיצד לסייע במקרים אלו.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים