פענוח אולטרסאונד כתף

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

24/01/2016 | 15:14 | מאת: צ'ארלי מויאל

לפני 12 שנים נפלתי בריצה על זרוע ימין הרגשתי קליק בכתף ימין ומאז יש כאבים קלים להלן תוצאות אולטרסאונד מבקש סיוע בפיענוח להלן התוצאות: Biceps tendon - עובי תקין אין נוזל מסביב Supraspinatus tendon-בעובי תקין אין קרע Intraaticular fluid- אין עדות לנוזל Bursa sd sa- כמות קונה שלמנוזל ותסמונת התנגשות שלילית *שאר הפרמטרים - ב.מ.פ הכול תקין אבקש הכוונה ויעוץ

25/01/2016 | 12:35 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

האולטרא-סאונד תקין. יש לפנות לאורתופד להיבדק ולהחליט האם יש צורך בבירור נוסף או לא.

26/01/2016 | 14:26 | מאת: צ'רלי מויאל

קודם אודה על התייחסות בהודעות קודמות האם מעט נוזל שנצפה בבורסה ס די של הכתף זה נחשב תקין ? והאם אפשר לטפל בתופעת הקליקים ?

28/01/2016 | 16:24 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

באופן כללי לא צריך להיות נוזל בבורסה. אך לא ברור האם כמות קטנה היא מה שגורם לך לתלונות. כפי שהמלצתי יש להיבדק ע"י אורתופד בכדי לקשר בין הממצאים לבדיקה הגופנית שלך ולתלונות.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים