פציעה במהלך גיבוש

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

11/01/2016 | 20:02 | מאת: טל

במהלך גיבוש צנחנים היינו צריכים לזחול באחת הזחילות עשיתי תנועה מאוד לא נכונה וטובה עם הכתף והרגשתי מין מתיחה ותדקירות חשוב לציין שהכתף לא יצא מהמקום ולאחר מכך הייתי צריך להמשיך בפעילות עד סייום הגייבוש לאחר מכן החלו להאפיין כאבים עזים וחוסר אפשרות בפעילות כמו לסחוב שקית זבל לקחת קפה ממדף גבוהה הגבלה בתנועות רגישות וכאבים עם הזמן הכאבים פחתו אבל נשארו חשוב לציין שביצעתי בדיקת אולטרסונד אבל נמצא תקינה לגמרי ללא קרעים מתיחות דלקות עושה כבר שבוע וחצי פיזוטרפיה ולא מרגיש הטבה אני מתגייס עוד חודשיים לצנחנים ולא יכול להתאמן בנתיים רציתי להבין מה ההמצב שלי. ומה יש לח ואיך פותרים תודה רבה.

12/01/2016 | 23:43 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום טל. לא כתבת מה משך התלונות. ישנן סיבות נוספות לכאבים - אך יש להתאים הבירור לבדיקה הגופנית יש להיבדק ע"י אורתופד ובמידה והכאבים נראים ככאבים תוך מפרקיים ונמשכים מעבר למספר שבועות ללא שיפור יש לשקול המשך בירור ע"י MRI של הכתף.

13/01/2016 | 14:33 | מאת: טל

הכאב נמשך כבר שלוש שבועות נבדקתי על ידי אורטופד שלח אותי לאולטרסונד חזרתי ואז שלח אותי לפיזוטרפיה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים