גוש בחיבור בין האצבע השלישית לבין הצד הפנימי של כף

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

05/09/2015 | 22:54 | מאת: עידן

שלום ד"ר. באמצע הלילה הופיעו לי פתאום כאבים באצבע האמה, במישוש הרגשתי פתאום גוש בחיבור בין האצבע לבין הצד הפנימי של כף היד שלא היה אף פעם, גוש קשה כמו עצם אבל מרגיש כאילו הוא זז קצת מצד לצד עברו כמה ימים והוא גדל קצת וכאבים התגברו. אני קצת מודאג אודה לך אם תוכל לתת לי כיוון כמו מה זה יכול להיות ומה צריך לעשות. תודה רבה.

06/09/2015 | 22:19 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום עידן. יתכן ומדובר בגוש ישן שחשת בו רק כעת עם הופעת הכאבים. יתכן ומדובר בגוש הנוסע מהפרשת נוזלים מרובה במפרק או סביב לגיד והמתח הנוצר ברקמה מדמה גוש נוקשה. מומלצת בדיקה אצל אורתופד לצורך החלטה על צורך בהמשך בירור

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים