נוזל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

23/08/2015 | 17:12 | מאת: פרנקו

אני בן 38, בריא, לפני מספר חודשים נחבלתי ברגל ימין, עשיתי צילום MRI לברך ימין. ממצאי הבדיקה הדגימו "כמות קטנה של נוזל בבורסה הסופרה-פטלרית וברצסים הפארא פטלרים". לפעמים מרגיש כאבים וצריבה בברך בעת פעילות מואצת. השאלה: 1( האם ניתן להמשיך עם פעילות ספורט כמו ריצה ? 2) מה אפשר לעשות ואיזה טיפול אתה ממליץ בכדי להקל עליי מבחינת הכאבים. תודה מראש.

24/08/2015 | 12:07 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום פרנקו, מעט נוזל בברך בהדמיית MRI רק מעיד שקיים איזשהו תהליך או שהיתה פגיעה בברך. האם היו עוד ממצאים בבדיקה? יש להיבדק אצל אורתופד עם ממצאי הבדיקה לצורך אבחנה סופית והחלקה על המשך הטיפול

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים