טראומה באגן משמאל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

22/08/2015 | 14:22 | מאת: עידו

שלום, אני כעת נמצא בטיול בחו"ל. במהלך טיול רגלי נפלתי ונחבלתי באגן משמאל (באיזור מרכז הiliac crest משמאל) בצורה משמעותית. בביקור בבית חולים מקומי בוצע לי צילום אגן שלא הראה שבר ושוחררתי עם טיפול בתרופה הנקראת cyclobenzaprime להקלה (שלא ממש הקלה) וללא שום הוראות נוספות. כעת אני שבוע מהפגיעה ובכל פעם שאני מכופף את הירך מעל 90 מעלות או כאשר אני מתיישב באוטו יש לי כאב חד מאד באיזור הפגיעה. אני אשמח לדעת מה הסברה שלך בעניין ומה כדאי לי לעשות בכדי להקל על מצבי (אני אמור לחזור לארץ בעוד מספר ימים). תודה

22/08/2015 | 14:24 | מאת: עידו

רציתי רק לציין שאני בן 33 ובריא בד"כ, ללא תרופות כלשהן.

24/08/2015 | 11:57 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום עידו. במידה ובאמת אין כאבין בהליכה אלא רק בכיפוף והכאב הוא באיזור המכה, נראה כי מדובר בחבלה לשריר בלבד. ניתן להשתמש במשחות מקומיות, קירור מקומי ומעקב אורתופד במידה והכאבים לא חולפים כעבור פרק זמן סביר (5-7 ימים)

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים