שבר בזרוע הומרוס מיד שאפט

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

09/08/2015 | 23:47 | מאת: טלי

אתמול עפתי לאחור ושברתי את הזרוע. הזרוע כרגע בסד גבס. ביקורת עוד שבוע (אני בת 41) השבר כואב מאוד, אבל גם המתלה שעשו לי בבית החולים משגע אותי, עוצר לי את הדם ביד ומכאיב מאוד. הביקורת רק עוד שבוע. האם מותר להחליף מתלה באופן פרטי ואם כן איפה וכיצד? בנוסף, אני אמורה לבחור באיזו מרפאה לעשות את הביקורת - כתף או טראומה, ואין לי מושג. אשמח לקבל את עצתך לגבי שתי השאלות. תודה רבה

12/08/2015 | 14:41 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום טלי. לגבי הצתלה - ניתן להחליף את המתלה הזמני שקיבלת בבית החולים במתלה קנוי, אם יש לך שאלות - יוכלו להתאים לך את המתלה בכל חנות אורתופדיה. לגבי הביקורת - ניתן לבצע את המעקב בכל אחת מהמרפאות הללו. בבית חולים בילינסון שתי המרפאות הללו מטפלות בפציעות מסוג זה כאשר לרוב הטיפול הינו לא ניתוחי וכעבור שבועיים מחליפים את הסד גבס בסד פונקציונלי. מאחל לך בריאות שלמה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים