שריר חצי גידי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

18/07/2015 | 18:33 | מאת: גניה

באימון מתיכות בשפגט נמתח שריר חצי גידי. כבר 3 חודשים שאני מותכת אותו והוא כואב. הייתי אצל אורתופד נתן משכה וכדורים זה לא עזר. מה ניתן לעסות? תודה מראש.

21/07/2015 | 03:43 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום גניה. מתיחה רגילה של שריר\גיד אמורה לחלוף לרוב בעצמה במהלך תקופה שכזו. יש להיבדק שוב אצל אורתופד ולוודא שהאבחנה נכונה. יתכן ומדובר בדלקת באיזור התאחיזה של הגיד - PES ENSERINE BURSITIS, אז ניתן לטפל בהזרקה מקומית של סטרואידים לאיזור עם תוצאות טובות. בהצלחה.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים