ברכיים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/11/2014 | 22:21 | מאת: ztc

שלום דוקטור אימי קיבלה תשובה של מיפוי עצמות 1א קיימת קליטה מוגברת בולטת במדור לטרלי בשתי הברכיים ב. קיימת קליטה מוגברת בינונית בכתפיים ובאגודלים במפרק הירך שמאל הסיכום שינויים ניוונים או דלקתיים בולטים במיוחד בברכיים שאלות-איפה נימצא האיזור לטרלי בברך ,וכן מה המשמעות של קליטה מוגברת ==. מה זה אומר שאין היתייחסות בסיכום ל- כתפיים אגודלים ומפרק ירך ,שגם שם יש סבל רב בכאב ובתיפקוד ==. אם הכוונה הסופית היא אוסטאוארטריטיס של הברך OSTEOARTHRITIS ?? ==. מה האפשרויות טיפול ,שלא כוללת תרופות נגד דלקות שאסור לה בהוראת בית חולים תודה

09/12/2014 | 09:38 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום רב, מתוצאות הבדיקה נראה כי מדובר במחלה שחיקתית של הברכיים דו צדדית, קרי OSTEOARTHRITIS. אפשרויות הטיפול מרובות - החל בטיפול שמרני בזריקות ותרופות נוגדות כאבים וכלה בניתוחים. על כן, יש להביאה לבדיקת אורטופד כדי שיתייחס גם לסוגיות שאתה מעלה בהמשך מכתבך. האזור הלטרלי בברך הוא האזור החיצוני של הברך, בשונה מהאזור המדיאלי שמתייחס לפן הפנימי. נשמח לעמוד לשירותכם במרפאותינו. ד"ר קוסאשוילי.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים