הגיד בכתף נקרע

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

09/05/2007 | 19:09 | מאת: jcv

בעלי עוסק בספורט ובזמן האחרון התלוננן על כאבי בכתף, לאחר US התברר שהגיד נקרע הרופא המליץ על MRI ניתוח הועלה כאפשרות? שאלתי: האם לנתח? מה הסבירות להמשיך עם גיד קרוע? האם ישנם טיפולים אלטרנטיבים? תודה לכל!

10/05/2007 | 06:20 | מאת: ד"ר איתי פניכל

בקרעים של גידי הכתף יש מספר גורמים המשפיעים על צורת הטיפול והם: גיל החולה, ממצאים בבדיקה, פעילות ספורטיבית, האם מדובר בקרע מלא או חלקי, גודל הקרע ומצב השרירים. הטיפולים הקיימים מתחלקים לטיפול שמרני וטיפול ניתוחי. גם הניתוחים מתחלקים למספר סוגים. בהצלחה דר איתי פניכל מומחה בכירורגיה אורטופדית מרכז רפואי רבין, קמפוס בלינסון

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים